Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sramota neka je stotine svećenika koji ostaju hladni i ne priznaju svoju djecu. Pohvala rijetkima koji nisu poslušali svoje biskupe, te su im odgovorili da ne žele napustiti svoje parnerice i djecu. Tako je postupio i moj zemljak (S. N.) ... prikaži još! koji je svojoj ženi i kćerkici sagradio kuću u Varaždinu i s njma nastavio živjeti. A tko hebe katoličke crkvene dogme i licemjreno ponašanje Franje Kuharića koji mu je savjetovao da promijeni župu (Orehovica), ako želi ostati svećenikom.
mala je predivna i nije mi jasno zašto je nije priznao? tim prije jer ona nije "plod grijeha" - začeta je prije nego je postao svećenik. u svakom slučaju loš je čovjek i svećenik!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
i to bi moglo imati veze sa pedofilijom svećenika koju nastranost bliski rođaci odmah prepoznaju
Sramota neka je stotine svećenika koji ostaju hladni i ne priznaju svoju djecu. Pohvala rijetkima koji nisu poslušali svoje biskupe, te su im odgovorili da ne žele napustiti svoje parnerice i djecu. Tako je postupio i moj zemljak (S. N.) ... prikaži još! koji je svojoj ženi i kćerkici sagradio kuću u Varaždinu i s njma nastavio živjeti. A tko hebe katoličke crkvene dogme i licemjreno ponašanje Franje Kuharića koji mu je savjetovao da promijeni župu (Orehovica), ako želi ostati svećenikom.
mala je predivna i nije mi jasno zašto je nije priznao? tim prije jer ona nije "plod grijeha" - začeta je prije nego je postao svećenik. u svakom slučaju loš je čovjek i svećenik!