Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovi mostovci su bagra petokolonasa i ako oni obako nastave mogli bi mi.piti nja krv kada izlete iz sabora i ja se nadam da Plenkovic nece ovo jos dugo trpjeti i da ce presloziti vladu jer imade dosta ruku i ... prikaži još! bez nekoliko mostasa jer ni svi mostovci ne podrzavaju Petrova.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovi mostovci su bagra petokolonasa i ako oni obako nastave mogli bi mi.piti nja krv kada izlete iz sabora i ja se nadam da Plenkovic nece ovo jos dugo trpjeti i da ce presloziti vladu jer imade dosta ruku i ... prikaži još! bez nekoliko mostasa jer ni svi mostovci ne podrzavaju Petrova.