Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja Greticu ne mrzim ali ju žalim. Nije joj lako željeti toliko biti u centru pažnje i osjećati toliku ljutnju jer ju jedan obični predsjednik SAD-a ignorira a mi svi smo joj oteli dijetinstvo i sad se jadna mora ići ... prikaži još! liječiti. Strašno. Šaljem ti Greta pozdrave i potporu kako bi se što prije izliječila.
Kako sam neinformiran a baš sam završio i višu školu u roku bez davanja mita. Toliko sam informiran da znam kakvu terapiju treba uzimati Gretica kako bi što prije postala normalna osoba i kako bi uvidjela istinu a ne nametnutu ... prikaži još! ideologiju. I tebi bi bilo dobro koristiti tu terapiju jer ništa ti ne vrijedi što sve učiš na pamet, "bubaš" a ne sa rezumjevanjem tako da ti znanje ostane u glavi. Ne trebaš hodati kroz svijet glup. Greta ima izgovor, bolesna je. Koji je tvoj?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja Greticu ne mrzim ali ju žalim. Nije joj lako željeti toliko biti u centru pažnje i osjećati toliku ljutnju jer ju jedan obični predsjednik SAD-a ignorira a mi svi smo joj oteli dijetinstvo i sad se jadna mora ići ... prikaži još! liječiti. Strašno. Šaljem ti Greta pozdrave i potporu kako bi se što prije izliječila.
jadno je da ste toliko neinformirani ali bude to kad ćojek vise vremena provede oko škole nego u njoj :-)
Kako sam neinformiran a baš sam završio i višu školu u roku bez davanja mita. Toliko sam informiran da znam kakvu terapiju treba uzimati Gretica kako bi što prije postala normalna osoba i kako bi uvidjela istinu a ne nametnutu ... prikaži još! ideologiju. I tebi bi bilo dobro koristiti tu terapiju jer ništa ti ne vrijedi što sve učiš na pamet, "bubaš" a ne sa rezumjevanjem tako da ti znanje ostane u glavi. Ne trebaš hodati kroz svijet glup. Greta ima izgovor, bolesna je. Koji je tvoj?
tko je mrzi?pa samo desničari koji su zatucani