Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U Engleskoj se svake godine prijavi oko 250-280 000 nestanaka dosta ljudi biva zauvijek nestalo o tome ne pišete ali o par ljudi u 2-3 godine o tome pišete pretjerujete stvarno
Ja u te istočnjačke zemlje ne želim nikada otići. Način na koji ubijaju životinje i iživljavaju se je odvratan, a i većina ljudi općenito je, blago rečeno, čudna.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U Engleskoj se svake godine prijavi oko 250-280 000 nestanaka dosta ljudi biva zauvijek nestalo o tome ne pišete ali o par ljudi u 2-3 godine o tome pišete pretjerujete stvarno
zato australci , novo zelanđani biže na jadran
Ja u te istočnjačke zemlje ne želim nikada otići. Način na koji ubijaju životinje i iživljavaju se je odvratan, a i većina ljudi općenito je, blago rečeno, čudna.
Stvarno pisete nerealne stvari. Ja vec pet godina zivim u Tajland jest de ima korupcije ali to sto pisete stvarno nije istina.