Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj prijatelj zarađuje 80 dolara na satu na laptopu. Otpušten je s posla prije 5 mjeseci, ali prošlog je mjeseca zaradio 13256 dolara upravo radeći od kuće s programom koji je pronašao na mreži. Ovo radi ... Isprobajte sami ... Selfcash5.com
bestZločinac, nisi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio a glasi "nećeš osuditi SVE i to baš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca?"
bestZločinac, idemo ovako napraviti pa da vidiš dali je to u redu. "Osuđujem u onoj istoj mjeri u kojoj ti osuđuješ SVE zločine i zločince." Jel to u redu? Ja mislim da nije.
bestZločinac, idemo ovako napraviti pa da vidiš dali je to u redu. "Osuđujem u onoj istoj mjeri u kojoj ti osuđuješ SVE zločine i zločince." Jel to u redu? Ja mislim da nije.
bestZločinac, to tvoje je mišljenje i na njega imaš pravo jer nema više zločinačke tvorevine jugoslavije u kojoj je vladalo komunističko jednoumlje, ali se tvoje (pogrešno) mišljenje malo kosi sa znanstvenim istraživanjima, dokazima, činjenicama. Zato osudi SVE zločine i zločince. ... prikaži još! Nemoj biti komunist, to ti nije dobro za zdravlje.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da.....I ? Ne valjaju im zemlje iz kojih dolaze...ne valjaju im zemlje u koje dolaze...jebi ga...ne valjaju ni oni...
Koga to briga? Nepoželjni su i nepozvani!!!!
Moj prijatelj zarađuje 80 dolara na satu na laptopu. Otpušten je s posla prije 5 mjeseci, ali prošlog je mjeseca zaradio 13256 dolara upravo radeći od kuće s programom koji je pronašao na mreži. Ovo radi ... Isprobajte sami ... Selfcash5.com
Pozdrav, posjetite novu stranicu za upoznavanje odraslih ... ge︆︆t︆︆me︆︆ets︆︆.︆︆c︆︆om
europska unija naredila hrvatskoj da ne pusta imigrante treba ih potjerati merkelici
Samo je bitno da svi osuđujemo SVE zločince i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, jel tako?
ustaso osudujes li jasenovac?
bestZločinac, osudit ću onoliko koliko i ti osudiš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca.
ne postavljam mi pitanja nećeš dobit odgovor jer si fašista
bestZlolinac, znači nećeš osuditi SVE i to baš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca?
fašisto zacepi i odlogiraj se
bestZločinac, e pa vidiš ja osuđujem SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca.
osudujes li zločine nakon oluje'
bestZločinac, nisi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio a glasi "nećeš osuditi SVE i to baš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca?"
osudujes li zločine naklon oluje znaci SVE zločinw ahmici bombardiranje mostara itd
ustašo da li osudujes zločine u jasenovcu da li se sramiš toga
partizani nisu bili zuločinci dok tvoj pileci mozak shvati proći ce stoljece
bestZločinac, to tvoje je mišljenje i na njega imaš pravo jer nema više zločinačke tvorevine jugoslavije u kojoj je vladalo komunističko jednoumlje, ali se tvoje (pogrešno) mišljenje malo kosi sa znanstvenim istraživanjima, dokazima, činjenicama. Zato osudi SVE zločine i zločince. ... prikaži još! Nemoj biti komunist, to ti nije dobro za zdravlje.
nemoj biti fašist
Glup si u pm