Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj prijatelj zarađuje 80 dolara na satu na laptopu. Otpušten je s posla prije 5 mjeseci, ali prošlog je mjeseca zaradio 13256 dolara upravo radeći od kuće s programom koji je pronašao na mreži. Ovo radi ... Isprobajte sami ... Selfcash5.com
bestZločinac, nisi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio a glasi "nećeš osuditi SVE i to baš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca?"
bestZločinac, idemo ovako napraviti pa da vidiš dali je to u redu. "Osuđujem u onoj istoj mjeri u kojoj ti osuđuješ SVE zločine i zločince." Jel to u redu? Ja mislim da nije.
bestZločinac, idemo ovako napraviti pa da vidiš dali je to u redu. "Osuđujem u onoj istoj mjeri u kojoj ti osuđuješ SVE zločine i zločince." Jel to u redu? Ja mislim da nije.
bestZločinac, to tvoje je mišljenje i na njega imaš pravo jer nema više zločinačke tvorevine jugoslavije u kojoj je vladalo komunističko jednoumlje, ali se tvoje (pogrešno) mišljenje malo kosi sa znanstvenim istraživanjima, dokazima, činjenicama. Zato osudi SVE zločine i zločince. ... prikaži još! Nemoj biti komunist, to ti nije dobro za zdravlje.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da.....I ? Ne valjaju im zemlje iz kojih dolaze...ne valjaju im zemlje u koje dolaze...jebi ga...ne valjaju ni oni...
Pozdrav, posjetite novu stranicu za upoznavanje odraslih ... ge︆︆t︆︆me︆︆ets︆︆.︆︆c︆︆om
Moj prijatelj zarađuje 80 dolara na satu na laptopu. Otpušten je s posla prije 5 mjeseci, ali prošlog je mjeseca zaradio 13256 dolara upravo radeći od kuće s programom koji je pronašao na mreži. Ovo radi ... Isprobajte sami ... Selfcash5.com
Koga to briga? Nepoželjni su i nepozvani!!!!
europska unija naredila hrvatskoj da ne pusta imigrante treba ih potjerati merkelici
Samo je bitno da svi osuđujemo SVE zločince i zločine bez odzira tko su i zašto su počinjeni, jel tako?
ustaso osudujes li jasenovac?
bestZločinac, osudit ću onoliko koliko i ti osudiš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca.
ne postavljam mi pitanja nećeš dobit odgovor jer si fašista
bestZlolinac, znači nećeš osuditi SVE i to baš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca?
fašisto zacepi i odlogiraj se
bestZločinac, e pa vidiš ja osuđujem SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca.
osudujes li zločine nakon oluje'
bestZločinac, nisi odgovorio na pitanje koje sam ti postavio a glasi "nećeš osuditi SVE i to baš SVE zločince i zločine, bez opravdavanja i negiranja zločina i zločinaca?"
osudujes li zločine naklon oluje znaci SVE zločinw ahmici bombardiranje mostara itd
ustašo da li osudujes zločine u jasenovcu da li se sramiš toga
partizani nisu bili zuločinci dok tvoj pileci mozak shvati proći ce stoljece
bestZločinac, to tvoje je mišljenje i na njega imaš pravo jer nema više zločinačke tvorevine jugoslavije u kojoj je vladalo komunističko jednoumlje, ali se tvoje (pogrešno) mišljenje malo kosi sa znanstvenim istraživanjima, dokazima, činjenicama. Zato osudi SVE zločine i zločince. ... prikaži još! Nemoj biti komunist, to ti nije dobro za zdravlje.
nemoj biti fašist
Glup si u pm