Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
PRESTRAŠNO I PRETUŽNO! Već i sam broj komentara na ovaj članak pokazuje koliko su ljudi na ovim rotorima bešćutni za sudbinu Roma, a nariču nad napuštenim psima i mačkama i natječu se tko će im naći dom.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
PRESTRAŠNO I PRETUŽNO! Već i sam broj komentara na ovaj članak pokazuje koliko su ljudi na ovim rotorima bešćutni za sudbinu Roma, a nariču nad napuštenim psima i mačkama i natječu se tko će im naći dom.
CIGAN lete na nebo
Nekaze se ciganin, nego se kaze rom....nepismena bagro
sve ovisi. imam prijatelja koj za sebe kaze da je ciganin, ponosni ciganin i da ga naziv rom vrijeda i ni ne pokusavajte ga tako zvati