Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Malo smo neozbiljni, ha? Odavno se upozorava - kad nestane vode počinju ratovi, a tek tada će mnogi postati svjesni da i Hrvatska ima puno manje rezerve nego smo se hvalili. Jer smo ih uništili. Probajmo spasit bar ovo preostalo.
Apsolutne laži, opet plašite narod!
1. Nafta je obnovljiva.
2. Vode ima sve više, a morska voda se lako pretvara u pitku.
3. Uzgajati svinje nikad nije bilo lakše tako da slanine nikada nestati neće.
baš me briga za naftu uran plin ugljen helij ja osobno imam malo koristi od toga ali slaninu mi nikad i nito neće oduzeti imam vode kolko hoću teče mi pokraj kuće imam zemlje sijaću i uzgajaću svinje ja biti ... prikaži još!i gladan neću a neradnici i mutikaše i naši dragi političari ko ih j.......be
novinaru imas li u blizini duboke vode? zavezi sebi veliki kamen oko vrata i skoci u vodu. koje budale danas sve pisu. kupi mu caca diplomu i posao i onda on pise gluposti. cuj "nestace slanine"
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ne jedem slaninu pa me briga
Malo smo neozbiljni, ha? Odavno se upozorava - kad nestane vode počinju ratovi, a tek tada će mnogi postati svjesni da i Hrvatska ima puno manje rezerve nego smo se hvalili. Jer smo ih uništili. Probajmo spasit bar ovo preostalo.
Apsolutne laži, opet plašite narod! 1. Nafta je obnovljiva. 2. Vode ima sve više, a morska voda se lako pretvara u pitku. 3. Uzgajati svinje nikad nije bilo lakše tako da slanine nikada nestati neće.
baš me briga za naftu uran plin ugljen helij ja osobno imam malo koristi od toga ali slaninu mi nikad i nito neće oduzeti imam vode kolko hoću teče mi pokraj kuće imam zemlje sijaću i uzgajaću svinje ja biti ... prikaži još!i gladan neću a neradnici i mutikaše i naši dragi političari ko ih j.......be
novinaru imas li u blizini duboke vode? zavezi sebi veliki kamen oko vrata i skoci u vodu. koje budale danas sve pisu. kupi mu caca diplomu i posao i onda on pise gluposti. cuj "nestace slanine"