Top News
2415 prikaza

Nema ni Tita da vas spasi od Ubera

Komentari 6 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Željko 06:54 06.Prosinac 2017.

    Joj, još jedan u gomili plaćenih članaka....ljudi, pa zar zbilja mislite da netko vjeruje u ovakve budalaštine koje pišu potplaćeni polunovinarčići? Toliko se priča o tom uberu...tko je uopće uber, što je uopće uber? Koga je uopće briga za uber ... prikaži još! pored svih sranja koja imamo u Hr? Prosječnom čovjeku ne padne na pamet uber, a neki o njemu pišu hvalospjeve po cijele dane po portalima, seru glupsoti i izmišljaju tople vode, iskrivljavaju činjenice uberu u prilog zato jer su PLAĆENI ZA TO!

  • JasminT123 18:28 17.Lipanj 2018.

    Kao prvo nije istina da uber ne izdaje racune. Posle svake zavrsene voznje dobijes na mail racun. Ne fizicki ali ga dobijes o cem pricate malo infa ne skodi nikom. Iako je uber priznat i dalje su bahati i napadaju ... prikaži još! uber vozace ja ne znam kakve su to stranke koje se voze sa taxy zagrebom koji vidi kako on turira i ulijece ispred vozila i naglo koci dok je iza njega uber vozac i onda dodje sa strane i psuje pljuje iz auta.. ja ne razumijem onda te idiote koji se voze s njima valjda su isti

  • Avatar Gubec Okuje
    Gubec 01:46 23.Lipanj 2017.

    Draga urednice Merita Arslani potpisujem svako slovo jer sam vozio taxi dok mi nije franak sa kamatarskom bankom oteo Peugeota kojeg sam platio u tri i pol godine koliko je trebao biti plaćen za pet godina. Sada preživljavam od najma ... prikaži još! dozvole za taxi "Sretan" sam da imam kućni mir i nemir uz svoju sedmeročlanu familiju. Kako ja gledam taxi nazovite 091 5656 590. Ljepi Pozdrav!!!

    • erton 18:34 25.Lipanj 2017.

      neka hvala, kad budete izdavali racune bez da moramo da ih trazimo i kad budem mogao voznju da platim karticom- onda mozda...

  • Avatar RužaHrvatska4
    RužaHrvatska4 06:34 23.Lipanj 2017.

    Jedan primjer : Talijanski sud presudio je protiv aplikacije koja spaja vozače i putnike navodeći da je riječ o nelojalnoj konkurenciji taksistima .

  • Avatar RužaHrvatska4
    RužaHrvatska4 06:31 23.Lipanj 2017.

    Poštovana zašto niste napisali gdje je sve zabranjen u Europi.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.