Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
u dokumentarcu jednom je objasnjeno da su talijanska braca ulovili taj signal, zenski glas sto izgovara po prijevodu je kompletno izmisljenj.. u pocetku zenski glas spominje puno brojeva , pa onda kaze "ja cu prenositi ", nakon toga "ne odustaj ... prikaži još!aj /nije dobro" , pa onda "povratak, povratak" , nista slicno ovome sto se pise tu "vruce je , srusit cu se " i td.. objasnjeno je da signal dolazi vjerovatno od nekog kontrolnog tornja gdje je zenski glas komunicirao sa pilotima letjelica. Obmana
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mislim, da su ameri izgubili duplo više ljudi u sveniru al i oni ne pričaju o tome.
prva rijec odmah greska..
u dokumentarcu jednom je objasnjeno da su talijanska braca ulovili taj signal, zenski glas sto izgovara po prijevodu je kompletno izmisljenj.. u pocetku zenski glas spominje puno brojeva , pa onda kaze "ja cu prenositi ", nakon toga "ne odustaj ... prikaži još!aj /nije dobro" , pa onda "povratak, povratak" , nista slicno ovome sto se pise tu "vruce je , srusit cu se " i td.. objasnjeno je da signal dolazi vjerovatno od nekog kontrolnog tornja gdje je zenski glas komunicirao sa pilotima letjelica. Obmana
Obmana Bin Laden
ništa čudno pokvarila se letjelica