Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U svijetu filma i biznisa oko njega svašta se događa, ljubav, sex, prostitucija droga ,nasilja pa i ubojstva, i po običaju nikad rasvjetljena do kraja, uvjek zataškana i skrivena velom tajni.
Ja, kao poznavatelj ( i DOSLOVNO !! )
Lika i djela pokojnog Bruce Lee-ja,
ostao sam razočaran i zapanjen ovim tekstom!!
Razmišljam što poduzeti po ovom pitanju.
Uff,...malo je reći da sam se iznenadio, naravno negativno,ovime što ste napisali.nevjerojatne NETOČNOSTI!! A..moglo bi se desiti da poslije ovog teksta slijedi i tužba.ili demantij.ili javno izvinjenje, za napisano! Nevjerojatno je kako se olako etiketira i omalovažava čovjeka ( majstora ... prikaži još! vještine borenja, umjetnika , obiteljskog čovjeka,režisera,nadarenog slikara,screen writer-a, filozofa-,,par exelance ,,......
a da o činjenicama/faktima dotični novinar/ka, NEMA POJMA !!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U svijetu filma i biznisa oko njega svašta se događa, ljubav, sex, prostitucija droga ,nasilja pa i ubojstva, i po običaju nikad rasvjetljena do kraja, uvjek zataškana i skrivena velom tajni.
Ja, kao poznavatelj ( i DOSLOVNO !! ) Lika i djela pokojnog Bruce Lee-ja, ostao sam razočaran i zapanjen ovim tekstom!! Razmišljam što poduzeti po ovom pitanju.
Uff,...malo je reći da sam se iznenadio, naravno negativno,ovime što ste napisali.nevjerojatne NETOČNOSTI!! A..moglo bi se desiti da poslije ovog teksta slijedi i tužba.ili demantij.ili javno izvinjenje, za napisano! Nevjerojatno je kako se olako etiketira i omalovažava čovjeka ( majstora ... prikaži još! vještine borenja, umjetnika , obiteljskog čovjeka,režisera,nadarenog slikara,screen writer-a, filozofa-,,par exelance ,,...... a da o činjenicama/faktima dotični novinar/ka, NEMA POJMA !!!
mafija ga ubila