Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
razinu pisanja i članka ocrtava najbolje sam autor Rašeta kad kaže, lijepa je Amerika, tamo živi Pajo Patak zvani Donald Trump ... pametnom dosta.. Trump je ipak suveren najmoćnije zemlje svijeta, a Rašeta nije dostojan prašine njegovih cipela, ma dobro ... prikaži još! da nije kazao kako tamo živi Boško Buha ..
pametnom dovoljno! Ocigledno je da si Trumpovac,blesav,uobrazen i arogantan ko i tvoj idol.Dvoje narancastih orangutana!Nadam se barem da nisi lud ko onaj narancasti orangutan.
bravo kolindo nasa predsjednice nedaj da rade sto hoce i kako hoce da nas jos ne prodaju u neku balkansku skupinu neka oni idu tamo mi necemo to drustvo
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
To je kad Šarava misli da se cio svijet okreće za njom... Glupo govedo koje sramoti Hrvatsku na svakom koraku!
Onda mora i Njonjo
kolinda američka premijerka a plenković premijer iz bruxellesa
razinu pisanja i članka ocrtava najbolje sam autor Rašeta kad kaže, lijepa je Amerika, tamo živi Pajo Patak zvani Donald Trump ... pametnom dosta.. Trump je ipak suveren najmoćnije zemlje svijeta, a Rašeta nije dostojan prašine njegovih cipela, ma dobro ... prikaži još! da nije kazao kako tamo živi Boško Buha ..
pametnom dovoljno! Ocigledno je da si Trumpovac,blesav,uobrazen i arogantan ko i tvoj idol.Dvoje narancastih orangutana!Nadam se barem da nisi lud ko onaj narancasti orangutan.
Krešimitre Sve sam što ti kažeš! Za dom!
bravo kolindo nasa predsjednice nedaj da rade sto hoce i kako hoce da nas jos ne prodaju u neku balkansku skupinu neka oni idu tamo mi necemo to drustvo