Life
42537 prikaza

Gay orgije u Vatikanu: Pozivnice dijele na misi

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dkmjnn 13:57 05.Srpanj 2017.

    A svrha ovog članka je.....? A da za promjenu malo pišete i o svećenicima humanitarcima, koji obilaze siromašne i beskućnike, koji po misijama dijele pomoć i umiru zajedno sa izgladnjelom djecom i njihovim obiteljima. Zašto ništa niste napisali o svećeniku ... prikaži još! koji je ovih dana primio deložiranu obitelj? Da među svećenicima ima homoseksualaca, to je javna tajna. A zar ih nema među političarima, sportašima, prosvjetnim radnicima..... Zar oni nemaju svoje orgije i tajna druženja? Pišite malo i o tome.

  • crazy.dictator 18:41 05.Srpanj 2017.

    svakako da postoje svecenici posveceni svom pozivu jer to je njihov poziv. vi bi valjda htjeli da novinari pisu o ljudima koji svakodnevno rade, idu u crkvu, sjede pred tv-om idu spavati u 21 sat itd. ali novine na vase ... prikaži još!e cudenje pisu o pljackasima banaka, ubojicama supruznika itd. normalno je da novinar razotkriva hipokriziju u crkvenim redovima jer je to NEPRIHVATLJIVO. ima pojedinih malih krscanskuh zajednica koje rim naziva sektama koje tvrde da rim u stvari sluzi sotoni

  • ada 23:43 05.Srpanj 2017.

    sve je to jedan veliki cirkus od Vatikana i drugdje gdje su ta muška bića...ni oni sami ne vjeruju što drugima pričaju, ipak su oni samo ljudi sa potrebama...u celibatu su ili ne...???

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.