Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Molim Vas za uputstvo kako se mogu prijaviti za taj posao. Imam veliko iskustvo jer se bavim prodajom i marketingom već 35 godina, i radila sam u izdavaštvu, tekstilu, farmaceutskoj industriji, privatnoj vlastitoj firmi, pa bih željela tamo to raditi ... prikaži još! u dućanu ako sam dobro shvatila. Molim Vas nemogu naći mail na koji bih se mogla prijaviti, hvala
ej balkanci balkanci, ti samo dobivate pve informacije , ne zar od ovi kanadski zivotinja di je obrazovanje nize nego u africkim drzavama, da hrvatska inteligencija i zivotinjska kanadska glupost bi cuda izradija u zemlji maloumnika,,, canad da bog sacuva ... prikaži još!a ove blesave nacije, mislim da bi srbi samo mogli udovoljavati ovim idiotima, znaci ukrstanjem magarca canadjana i srba svinje izisao bi kompletna degenericna budala....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
lijepo ali kanadu ne volim zbog zime
Kako da se prijavim ?
Molim Vas za uputstvo kako se mogu prijaviti za taj posao. Imam veliko iskustvo jer se bavim prodajom i marketingom već 35 godina, i radila sam u izdavaštvu, tekstilu, farmaceutskoj industriji, privatnoj vlastitoj firmi, pa bih željela tamo to raditi ... prikaži još! u dućanu ako sam dobro shvatila. Molim Vas nemogu naći mail na koji bih se mogla prijaviti, hvala
ej balkanci balkanci, ti samo dobivate pve informacije , ne zar od ovi kanadski zivotinja di je obrazovanje nize nego u africkim drzavama, da hrvatska inteligencija i zivotinjska kanadska glupost bi cuda izradija u zemlji maloumnika,,, canad da bog sacuva ... prikaži još!a ove blesave nacije, mislim da bi srbi samo mogli udovoljavati ovim idiotima, znaci ukrstanjem magarca canadjana i srba svinje izisao bi kompletna degenericna budala....
"...a jedinstven je po svojoj netaknutoj prirodi i gotovo netaknutom okolišu." Priroda i okoliš su sinonimi, zar ne?