Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Liječnik mi je rekao neka se ne žurim s terapijom jer će me ubiti možda i prije nego rak. Odustao sam od kemoterapije i operacije i sam se liječio dijetom. Vrlo brzo rak se počeo povlačiti. Oni koji su slijedili ... prikaži još! istu metodu svi su se izliječili.
Nisam išao na kemoterapiju (rak testisa) nego sam se izliječio dijetom nalik makrobiotičkoj. Kad se spominje metalni okus u ustima pada mi na pamet da je to možda zato što se tijelo preko usta čisti od kemoterapijskih otrova. Tu bi ... prikaži još! moglo pomoći grgljanje 3 x po 15 min sa suncokretovim uljem kako preporuča dr Karach
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Liječnik mi je rekao neka se ne žurim s terapijom jer će me ubiti možda i prije nego rak. Odustao sam od kemoterapije i operacije i sam se liječio dijetom. Vrlo brzo rak se počeo povlačiti. Oni koji su slijedili ... prikaži još! istu metodu svi su se izliječili.
kemo nije lijek nikakvi
to je otrov ne lijek zaliječi ne izliječi.
Nisam išao na kemoterapiju (rak testisa) nego sam se izliječio dijetom nalik makrobiotičkoj. Kad se spominje metalni okus u ustima pada mi na pamet da je to možda zato što se tijelo preko usta čisti od kemoterapijskih otrova. Tu bi ... prikaži još! moglo pomoći grgljanje 3 x po 15 min sa suncokretovim uljem kako preporuča dr Karach
Kemoterapija nije nikakva terapija ni lijek...