Life
82844 prikaza

CIA objavila dragocjeni dokument o Titovoj smrti

Komentari 7 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Nikola Perić
    Neron 19:13 12.Srpanj 2018.

    I opet se našao Hercegovac i mlati praznu slamu.Vidi se u čijoj je službi bio.

    • Perun 15:48 05.Rujan 2018.

      Baš si me preduhitrio. Tko o čemu prodana duša hercegovačka o Maršalu Titu.

    • PaulRamone 16:28 26.Kolovoz 2019.

      Meni se čini da vi ''čistokrvni'' hrvati ( pošto hrvate koji ne žive u Hrvatskoj ne smatrate hrvatima osim ako nije riječ o Čiliću kada osvoji US open ili kada je pola repke iz BiH itd ) imate jako loše ... prikaži još! školstvo, tj usudim se reći da ste neškolovani obzirom da je BiH susjedna država pa bi barem o njoj ponešto trebali znati geografski. Znači Livno je Bosna nije Hercegovina, Livnjaci su bosanci nisu hercegovci ( logika ).

    • PaulRamone 16:31 26.Kolovoz 2019.

      Danas na net hr članak mostarac dao čovjeku auto besplatno, to samo ima u Bosni a Mostar je hercegovina hahahaha stvarno ste neškolovani. Znači dragi moji ja sam išao u školu i učio zemljopis, znam osnovne stvari barem o susjednim ... prikaži još! zemljama, Slovenija, Srbija, Hrvatska, Makedonija itd...a sada će komentari tih velikih hrvata građana jer smo mi seljaci a komentar će glasiti ma sve je to isto sranje i Bosna i Hercegovina. To su kulturni hrvati.

    • PaulRamone 16:35 26.Kolovoz 2019.

      Znači država se zove Bosna i Hercegovina. Livno je u Bosni, Mostar je u hercegovini. Logika nalaže da su Livnjaci bosanci a Mostarci hercegovci. Pošto opet vjerovatno ne kužite približit ću. Split je u Dalmaciji dakle splićani su što? Dalmatinci, ... prikaži još! bravoooo! Đakovo je u Slavoniji, ajmo sada djeco tko zna što su onda đakovčani? Slavonci! Bravoooo!

    • PaulRamone 16:39 26.Kolovoz 2019.

      Ajmo malo teže jer niste naučili najbliže države pa ovo sigurno nećete znati ali ovo je rubrika za one koji žele znati više, ovo je za genijalne hrvate koji poznaju osnove geografije/zemljopisa: Znači, Bavarska je regija u Njemačkoj, Minhen je ... prikaži još! grad u Njemačkoj koji se nalazi u regiji koja se zove Bavarska, što su onda ljudi koji žive u Minhenu? Itko? Nitko...evo ga jedan pametan, reci ''Tesla'': nijemci? Da, u pravu si, iz koje regije? Bavarske znači bavarci....talas oduševljenja se širi..

    • PaulRamone 16:42 26.Kolovoz 2019.

      A sada nakon ovih komentara možete otvoriti paljbu komentarima, porugama, predrasudama, uvredama, stereotipima i svim ostalim načinima omalovažavanja kako bi pokazali da su bosanci i hercegovci naselili lijepu vašu i srozali vam kulturu, naselili se malograđani među vas kulturne i ... prikaži još! uglađene bez predrasuda čistokrvne hrvate.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.