Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ne vjerujem da je njegova smrt slucajna.U to vrijeme su se komunisti borili za ocuvanje jugoslavije a Drazen je pred zgradom UN protestirao za samostalnost Hrvatske.Mislim da su oni to organizirali i platili tu sponzorusu rumunjskog porijekla koja se bavila ... prikaži još! kaskaderstvom da u tom sudjeluje.I turkinja se izvlaci na amneziju sto je najlaksa i najsigurnija obrana.Njegova smrt sigurno nije slucajna
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve je to bila božja volja
drazen je trebao vratiti se u avion s ostalima bio bi ziv danas .zao mi ga je i ta švabica se poslije udala za bierhoffa nogometaša
Ne vjerujem da je njegova smrt slucajna.U to vrijeme su se komunisti borili za ocuvanje jugoslavije a Drazen je pred zgradom UN protestirao za samostalnost Hrvatske.Mislim da su oni to organizirali i platili tu sponzorusu rumunjskog porijekla koja se bavila ... prikaži još! kaskaderstvom da u tom sudjeluje.I turkinja se izvlaci na amneziju sto je najlaksa i najsigurnija obrana.Njegova smrt sigurno nije slucajna
Ma naravno. Bravo Šerlok!