Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koliko znam ovo nije nikakvo kinesko ulaganje. Kinezi su ponudili da izgrade most po nekoj cijeni koja Hrvatskoj odgovara. Veći dio troškova gradnje snosi EU a ostatak plaća Hrvatska. Ne sumnjam da će EU pažljivo pratititi gradnju i kako se ... prikaži još! raspolaže s njenim novcem a i neke druge poslove Kinezima imat će sigurno pod povećalom. Zato poručejem našoj vladi (koja god to bila), - Pamet u glavu!
Veze sa vezom ovaj clanak nema, osim da se iskoristi jos jedna prilika kako bi se blatila Hrvatska i ocrnio svaki njen uspjeh...kakve veze ovaj projekt ima sa kineskim kapitalom...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koliko znam ovo nije nikakvo kinesko ulaganje. Kinezi su ponudili da izgrade most po nekoj cijeni koja Hrvatskoj odgovara. Veći dio troškova gradnje snosi EU a ostatak plaća Hrvatska. Ne sumnjam da će EU pažljivo pratititi gradnju i kako se ... prikaži još! raspolaže s njenim novcem a i neke druge poslove Kinezima imat će sigurno pod povećalom. Zato poručejem našoj vladi (koja god to bila), - Pamet u glavu!
Veze sa vezom ovaj clanak nema, osim da se iskoristi jos jedna prilika kako bi se blatila Hrvatska i ocrnio svaki njen uspjeh...kakve veze ovaj projekt ima sa kineskim kapitalom...
Prodat će hrvatsku isto ko Sanader INU za šaku gov-dolara , u vi hrvatine glasajte
mi smo požalili hrvatska ulaganja, da su kinezi radili autoput bio bi u pola cijene