Politika i društvo
53616 prikaza

Otkako je počeo poslovati s državom, Čermakov sin ima milijunske prihode...

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miroljub1 19:08 13.Lipanj 2026.

Ma to nema nikakove veze što mu ćaća general , ljudi vide i onda izmišljaju gluposti kao zbog ćaće dobio posao sa državom i vojskom . Ma gluposti ajte molim vas . ... prikaži još!a gluposti ajte molim vas .

• Damba1956 05:08 14.Lipanj 2026.

pa šta , bolje nego lopovi iz Varaždina koji preko A1 varaju ljude preko mobitela sms.om sigurno u sprezi sa nekim iz A1 i gedam imaju 0 zaposlenih , samo vlasnik i pet šest prokuratora i lani 10 miliona € ... prikaži još! prihod , jebte SMS se briše sam , ti teleopareteri su banda mafijaška

• Kameni 14:07 14.Lipanj 2026.

Bolje da poslove dobije Čermak sin nego Ive iz rotira jer od Ive je jeftinije i sigurno je kvalitetno a od Ideje tata je vozač gradskog prijevoza i nevažan za društvo

• Nole 15:57 14.Lipanj 2026.

Ne znam čemu toliko verglanje iste priče pa i djeca u vrtiću znaju za profiterstvo našeg generala poslovanja extra klase i njegove dječice samo pravna država ne funkcionira tj.funkcionira kad je sirotinja u pitanju.....

• josipet1 11:33 15.Lipanj 2026.

Ne mogu razumjeti da Cermak nikad nije osudjen za rarno profiterstvo. On i njegovi prodali su Srbima nafte za 80 miliona maraka (danasnjih 800 miliona eura) prema podacima koje imam. Uz to bavili su se cigaretama, neki drogom i ostalim ... prikaži još! korisnim djelatnostima. Koliko je poginulo hrvatskih branitelja radi toga drzava taji.Osobe koje su sudjelovale u tome postali su hrvatski ratni vojni invalidi i dobili stanove i mirovine od nase drzave. Na popisu ih je oko 150. Njihova imena su zakonom zasticena,

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.