Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto ne napištete kako izgledaju doručci djece kraljice Balkana i tate im Jakova. Uspoređivati predstolonasljednika broj tri sa klincem iz Rudeša, to je na tragu priče Kraljević i prosjak.
ovaj člank mi nije jasan...zašto se stalno kritiziraju obroci po vrtićima,pa oni su vrhunski!šta je mali George bolji jer jede organski kruh ??? mislim stvarno......
Ajme bas ste me zatekli....ja sam mislila da je vrticki jelovnik donekle ujednacen na razini RH...wishful thinking... spram zagrebackih osjecki vrticarci su Pepeljuge i Oliveri Twistovi:( Nekad bolje ne znati...sweet ignorance...
SarMar-- totalno se slažem! Članak je besmislen...naša djeca imaju odličnu hranu u vrtiću. Puno voća i povrća, raznoliko je...i to sve plaćamo 150 kn mjesečno (u prosjeku). Zamisli, mali jede janjetinu uhh...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znaci, kod George-a naglasak na SVJEZE...a kaj klinci u Zg napoj? Kaj??? Nisu George onda nije svjeze? Mrs!
Zašto ne napištete kako izgledaju doručci djece kraljice Balkana i tate im Jakova. Uspoređivati predstolonasljednika broj tri sa klincem iz Rudeša, to je na tragu priče Kraljević i prosjak.
ovaj člank mi nije jasan...zašto se stalno kritiziraju obroci po vrtićima,pa oni su vrhunski!šta je mali George bolji jer jede organski kruh ??? mislim stvarno......
Ajme bas ste me zatekli....ja sam mislila da je vrticki jelovnik donekle ujednacen na razini RH...wishful thinking... spram zagrebackih osjecki vrticarci su Pepeljuge i Oliveri Twistovi:( Nekad bolje ne znati...sweet ignorance...
SarMar-- totalno se slažem! Članak je besmislen...naša djeca imaju odličnu hranu u vrtiću. Puno voća i povrća, raznoliko je...i to sve plaćamo 150 kn mjesečno (u prosjeku). Zamisli, mali jede janjetinu uhh...