Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
tako to rade veliki ,,vjernici,,sklapaju ruke u crkvi a sa druge strane muljaju i pelješe i lažu,glava me zaboli od takovih estradnih umjetnika kojima fratri nose i po 500,000 kn preko granice a za plačanje poreza ,,jok,brate,,
...nije lijepo da ovaj članak ilustrirate fotografijom poznatog hrvatskog estradnog menadžera (pokojnog) LUKE BRATIČEVIĆA koji se u vezi sa ovim slučajem nigdje u članku ne spominje... ...obitelj BRATIČEVIĆA bi vas glede ovoga mogla utužiti kod nadležnog hrvatskog suda ukoliko odmah ... prikaži još!h po prijemu ove obavijesti ne popravite grešku...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
tako to rade veliki ,,vjernici,,sklapaju ruke u crkvi a sa druge strane muljaju i pelješe i lažu,glava me zaboli od takovih estradnih umjetnika kojima fratri nose i po 500,000 kn preko granice a za plačanje poreza ,,jok,brate,,
Majku vam jebem u usta novinarsku. Tko god pametan pogleda dokument, vidjet će datum od 11.1.2016! Hajde, tužite me, dite vam jebem....
...nije lijepo da ovaj članak ilustrirate fotografijom poznatog hrvatskog estradnog menadžera (pokojnog) LUKE BRATIČEVIĆA koji se u vezi sa ovim slučajem nigdje u članku ne spominje... ...obitelj BRATIČEVIĆA bi vas glede ovoga mogla utužiti kod nadležnog hrvatskog suda ukoliko odmah ... prikaži još!h po prijemu ove obavijesti ne popravite grešku...