Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ako postoji samo 60 osoba, ona je 61, a ja, po ovom računu 62. Nije zaebancija. Sjećam se (skoro) svega od rođenja. Prohodao sam u 9. mjesecu života i odlično pamtim na koji način. Pamtim neke detalje i od ranije. ... prikaži još! Recimo, bilo mi je krivo što sam uopće rođen, imao sam čudne ''noćne more'', plakao sam kao da me netko ''tuče'', dok me majka tješi noseći po sobi...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ako postoji samo 60 osoba, ona je 61, a ja, po ovom računu 62. Nije zaebancija. Sjećam se (skoro) svega od rođenja. Prohodao sam u 9. mjesecu života i odlično pamtim na koji način. Pamtim neke detalje i od ranije. ... prikaži još! Recimo, bilo mi je krivo što sam uopće rođen, imao sam čudne ''noćne more'', plakao sam kao da me netko ''tuče'', dok me majka tješi noseći po sobi...