Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vjerovatno nijeste znali za najčuveniji osmijeh smrti u oči! Fotografija je jača od svih gore, bez uvrede.
Vrijedi pogledati: https://www.mladiniksica.me/na-danasnji-dan-strijeljan-cedomir-ljubo-cupic/
https://www.youtube.com/watch?v=Fx_rQsThYEc
Jebote onog antifašistu partizan filipovića objesiše srbijanski antifašisti četnici. Malo baca na neku vrstu bratoubilačkog rata. Nakon 1944. godine pa sve do danas više se ne može razlučiti tko je partizan antifašista a tko četnik.
Mislim da taj Filipović nije bio Srbin. Negdje sam pročitala da se on doselio u Srbiju zbog posla, ili su mu roditelji tamo negdje radili. No, svejedno, svaka mu čast.
Fiju man Nešto ti nije sasvim jasno. Partizani su bili antifasisti i komunisti. Četnici su bili monarhisti, antikomunisti i antifašisti. Ustaše su bili fašisti i rasisti. Budi Bog s nama
Proljeće 41-e selo Kolunić,Bos.Petrovac,u jednoj noći Antifašisti Mane Rokvića su što preklali što žive vezali za stogove sijena i spalili 74 Pavičića od tek rođenih do nepokretnih staraca. Da li su i to bili Ljotičevci presvučeni u "antifašiste".?
Nino pa ti nemaš pojma ni o čemu. To su bili vaši hrvatski četnici srpskog porekla koji su samo ustašama vraćali kusur. Toliko valjda znaš da su novonastale ustaške vlasti odmah krenuli sa pogromima. Valjalo se svetiti. U Hrvatskoj i ... prikaži još!oj i Bosni se tada nije znalo za partizane. Ljotićevci su bili samo u Srbiji gde su sa nedićevcima ljubili dupe Nemcima kao ujkice u Hr.
provokatorčino nacionalistička četnici i ustaše su bili saveznici a partizani su bili hrvatske divzij poglesaj bitku na naretvi tko je bio s kim partizani su se borili protiv četnika, dok je antonia pavelićse obukao u transcestita i bjezao s svojim ... prikaži još! dečkom popom đujićem , četnici nisu htjeli jugoslaviiju nego vel srbiju, a da je hitler dobio rat ne bi bilo ni ndh ni vel srbije nauči povijest
žestoke bitke izmedu četnika i partizana na neretvi i zelengori gdje su ih partizani pobijedili i uhitili drazu i streljali ga jer je bio izdajica.a ustaše su dopustile dase četnici liječe po bolnicama u hrvatskoj i zajedno szu bjezali 45
zato šta su pavelić idraza pobjeglii ostavil ih na milost inemolist ali to j bilo samo njih 10 posto statak je bjezao u austriji uglavnom ustašesu bili hercegovci bošnjaci a četnici s njima , gonilesu ih divizije hrvatskih partizana i ... prikaži još!i slovemskih partizana general je bio franjo tuđman otac od hebranga bobetko svi su bili tamo, znaci jasesmijem kad kazu hrvari poginuli na bleiburgu
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
drug filipović zivio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ubiše partizana antifašisti ! Da nije tužno bilo bi odvratno.
ubuili su ga fašisti iozdajice poput ustaša i četnika i švaba
Četnici su Antifašisti,pitaj Vučića,usto i čiča je aboliran u Srbiji. Nemoj sad dvostruke aršane kako vi znate govoriti.
cetnici nisu antifašisti nego fašisti jer su stali uz hitlera da im nije tita svi biu davno nestali
Vjerovatno nijeste znali za najčuveniji osmijeh smrti u oči! Fotografija je jača od svih gore, bez uvrede. Vrijedi pogledati: https://www.mladiniksica.me/na-danasnji-dan-strijeljan-cedomir-ljubo-cupic/ https://www.youtube.com/watch?v=Fx_rQsThYEc
Gore se nalaze dva linka...
Jebote onog antifašistu partizan filipovića objesiše srbijanski antifašisti četnici. Malo baca na neku vrstu bratoubilačkog rata. Nakon 1944. godine pa sve do danas više se ne može razlučiti tko je partizan antifašista a tko četnik.
Ispravka: to nisu četnici nego ljotićevci ustaški pajtosi.
Dakle, i partizani i četnici i ustaše bijahu antifašisti?!?!? Jl' to netko piše novu povijest?
Mislim da taj Filipović nije bio Srbin. Negdje sam pročitala da se on doselio u Srbiju zbog posla, ili su mu roditelji tamo negdje radili. No, svejedno, svaka mu čast.
Fiju man Nešto ti nije sasvim jasno. Partizani su bili antifasisti i komunisti. Četnici su bili monarhisti, antikomunisti i antifašisti. Ustaše su bili fašisti i rasisti. Budi Bog s nama
Auuu Stanko a što ono beše oni iz 91-e što pevaju Slobi da šalje salate,pacifisti možda?
Ko te pitao za 91? Bilo je reči oko ww2.
Proljeće 41-e selo Kolunić,Bos.Petrovac,u jednoj noći Antifašisti Mane Rokvića su što preklali što žive vezali za stogove sijena i spalili 74 Pavičića od tek rođenih do nepokretnih staraca. Da li su i to bili Ljotičevci presvučeni u "antifašiste".?
Htio si ww2 a skrivaš se od odgovara za istu vojsku,pod istim imenom i kokardom 91.
WW2 selo Vranić-Srbija isto Ljotičevci?
Nino pa ti nemaš pojma ni o čemu. To su bili vaši hrvatski četnici srpskog porekla koji su samo ustašama vraćali kusur. Toliko valjda znaš da su novonastale ustaške vlasti odmah krenuli sa pogromima. Valjalo se svetiti. U Hrvatskoj i ... prikaži još!oj i Bosni se tada nije znalo za partizane. Ljotićevci su bili samo u Srbiji gde su sa nedićevcima ljubili dupe Nemcima kao ujkice u Hr.
Što se tiče 91 slobodno se drži vašeg nacionalnog šalabahtera. Nije me briga.
Oprosti što kasnim sa odgovorom. Bio sam u vožnji
provokatorčino nacionalistička četnici i ustaše su bili saveznici a partizani su bili hrvatske divzij poglesaj bitku na naretvi tko je bio s kim partizani su se borili protiv četnika, dok je antonia pavelićse obukao u transcestita i bjezao s svojim ... prikaži još! dečkom popom đujićem , četnici nisu htjeli jugoslaviiju nego vel srbiju, a da je hitler dobio rat ne bi bilo ni ndh ni vel srbije nauči povijest
žestoke bitke izmedu četnika i partizana na neretvi i zelengori gdje su ih partizani pobijedili i uhitili drazu i streljali ga jer je bio izdajica.a ustaše su dopustile dase četnici liječe po bolnicama u hrvatskoj i zajedno szu bjezali 45
Kako su se onda "saveznici" potukli na Lijevča Polju?
Znaći Stanko Marinko Rokvić je Hrvat jel njegov rođeni stric je bio Mane Rokvić!?
zato šta su pavelić idraza pobjeglii ostavil ih na milost inemolist ali to j bilo samo njih 10 posto statak je bjezao u austriji uglavnom ustašesu bili hercegovci bošnjaci a četnici s njima , gonilesu ih divizije hrvatskih partizana i ... prikaži još!i slovemskih partizana general je bio franjo tuđman otac od hebranga bobetko svi su bili tamo, znaci jasesmijem kad kazu hrvari poginuli na bleiburgu
ndh nema veze s ovom hrvatskom jer je imala rasne zakone i kon logore
Što da nije Hrvat. A ko je Mane boli me uvo.
E Stanko mene boli i to 74 puta jer su ti Pavičići bili moji djedovi,stričevi i Ujaci.
nino nabij si ndh znaš di
Nabi ti sebi svoje zvezdonosce u smrdljivu šupčinu Jugoslave.
pa to su ti idoli iz 1945 mora bit da se pališ na te pičkice luzeru idi u austriu
nema ti krepanog pavelića više pa da ces vikat za dom spremni ,
Nema ni tvog bravara budalo
bravar te plaši iz groba zivio drug tito desničari ga još vide strah je velik ujo
Plaši tebe više Ante nego sve babaroge ovog svijeta. ZDS!
za bleibuirg spremni