Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovaj je članak potpuno besmislen i odvratan. Petir je jedina zastupnica u EP koja se zalaže za to da mladi poljoprivrednici ostanu i rade u RH, a primjer za to je da već godinama organizira natječaj za izbor najboljeg hrvatskog ... prikaži još! mladog poljoprivrednika, podupire mlade ljude, ali i seoske žene. Recite mi tko je drugi tako blizak svom narodu? Marijana je tako dobra i normalna, a ipak snažna žena.. zna saslušati potrebe hrvatskih poljoprivrednika na terenu da bi ih kasnije prosljedila u EP.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Autor se zgraža nad činjenicom da u Hrvatskoj žive i katolici, da idu na mise, mole, i da imaju svoje predstavnike u politici.
Autor je neki isfrustriran lik koji ne zna prave vrijednosti jednog naroda. Žalosno. Nadam se da će skužiti vrijednost života.
isusek,isusek.....
što se nije zaredila kada se već drži njihovih skuta.......gadi mi se
Ovaj je članak potpuno besmislen i odvratan. Petir je jedina zastupnica u EP koja se zalaže za to da mladi poljoprivrednici ostanu i rade u RH, a primjer za to je da već godinama organizira natječaj za izbor najboljeg hrvatskog ... prikaži još! mladog poljoprivrednika, podupire mlade ljude, ali i seoske žene. Recite mi tko je drugi tako blizak svom narodu? Marijana je tako dobra i normalna, a ipak snažna žena.. zna saslušati potrebe hrvatskih poljoprivrednika na terenu da bi ih kasnije prosljedila u EP.
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com