Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Od rata na ovamo HDZ radi vlasti koristi te iste lažne domoljube koji lažima i ničim drugo ne znaju manipulirati. Tko je na to šutio, zna se. Ne bih dalje zbog psihičkih problema, što od rata, što od rata nadalje.
Da smirio ih je, ovo je jedan sasvim drugi i "sakrastični" Plenković. Ljudi moji preživili smo Domovinski rat, ali politiku i njihove uhljebe nismo. Imate nekog psihijatra pri redakciji da da osvrt na ova stana, ali da ima m.da kazati istinu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Objasnite mi kako si tu čovjek može pomoći? Šta će tu promijeniti ili pak neće promjeniti ako muškarac dođe u ženski WC?
Od rata na ovamo HDZ radi vlasti koristi te iste lažne domoljube koji lažima i ničim drugo ne znaju manipulirati. Tko je na to šutio, zna se. Ne bih dalje zbog psihičkih problema, što od rata, što od rata nadalje.
smirio ih je
Da smirio ih je, ovo je jedan sasvim drugi i "sakrastični" Plenković. Ljudi moji preživili smo Domovinski rat, ali politiku i njihove uhljebe nismo. Imate nekog psihijatra pri redakciji da da osvrt na ova stana, ali da ima m.da kazati istinu.
eto on je potpisao konvenciju a šta crkva kaže?