Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo je samo desetim dio koje su posuđeni ili ih treba osuditi.Inače Srbi svršavaju na sam spomen Rusije a ta ista <Rusija nije prstom mrdnula da im pomogne u okupaciji Hrvatske.Koliko glup moraš bitri da to ne shvaćaš?Valjda moraš biti ... prikaži još! Srbin ili Srbijanac.
Srbovasisti su ti koji zele izbrisat svoja zlocinicka djela nad hrvatima od 90set do 95-te godine hrvati rekose dosta srbocetnici imi imamo oruzje kojesmo odvas otei isnjm vas pobjedili.
Srbi trebaju psiički prijeći preko svega što su im njihovi lideri skuhali tijekom 90-ih i pružiti ruku prijateljstva drugim Slavenskim narodima u regiji a mi je ostali trebamo prihvatiti. Naučimo kao ljudi nešto iz povijesti a to je da mržnja ... prikaži još! ništa ne riješavam. Slava Rodu!!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo je samo desetim dio koje su posuđeni ili ih treba osuditi.Inače Srbi svršavaju na sam spomen Rusije a ta ista <Rusija nije prstom mrdnula da im pomogne u okupaciji Hrvatske.Koliko glup moraš bitri da to ne shvaćaš?Valjda moraš biti ... prikaži još! Srbin ili Srbijanac.
Srbovasisti su ti koji zele izbrisat svoja zlocinicka djela nad hrvatima od 90set do 95-te godine hrvati rekose dosta srbocetnici imi imamo oruzje kojesmo odvas otei isnjm vas pobjedili.
Srbi trebaju psiički prijeći preko svega što su im njihovi lideri skuhali tijekom 90-ih i pružiti ruku prijateljstva drugim Slavenskim narodima u regiji a mi je ostali trebamo prihvatiti. Naučimo kao ljudi nešto iz povijesti a to je da mržnja ... prikaži još! ništa ne riješavam. Slava Rodu!!!!
Postovani, ispustili ste ili ste zaboravili staviti na listu, jednog od najgorih srpski ratnih zlocinaca a, to je Radovan Karadjic!