Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
'Revizionizam je životna snaga povijesne znanosti. Povijest je kontinuirani dijalog između sadašnjosti i prošlosti. Interpretacije prošlosti podliježu promjenama u skladu s novim dokazima... Beskrajna potraga povjesničara za razumijevanjem prošlosti, odnosno revizionizam, jest ono što povijest čini vitalnom i svrhovitom. Bez ... prikaži još! povjesničara revizionista koji se bave istraživanjem novih izvora i postavljaju nova pitanja, ostali bismo zatočeni u zamkama stereotipa.' (James M. McPherson, prof.)
borac, ona država je bila tvoja, a ova je moja - ja sam tvoju trpio od 1948. do 1991. , dakle pune 43 godine, a sada ti trpi moju iduće 43 godine, dakle do 2031., a onda ćemo se dogovoriti ... prikaži još!i za iduće razdoblje od skoro pola stoljeća - važi?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
glasajte opet za hdz , doviđenja ihvala na suradnji
glasajte opet za hdz , doviđenja ihvala na suradnji
'Revizionizam je životna snaga povijesne znanosti. Povijest je kontinuirani dijalog između sadašnjosti i prošlosti. Interpretacije prošlosti podliježu promjenama u skladu s novim dokazima... Beskrajna potraga povjesničara za razumijevanjem prošlosti, odnosno revizionizam, jest ono što povijest čini vitalnom i svrhovitom. Bez ... prikaži još! povjesničara revizionista koji se bave istraživanjem novih izvora i postavljaju nova pitanja, ostali bismo zatočeni u zamkama stereotipa.' (James M. McPherson, prof.)
jesi glasao za sanadera?
pa gdje si ti, borac, u zadnje vrijeme? ne, nikada nisam glasovao "za" hadeze, nego uvijek "protiv" esdepe.
glasam ija protiv hdza dpok sam god ziv ali 30 posto vas ne da da drzava ide naprijed
borac, ona država je bila tvoja, a ova je moja - ja sam tvoju trpio od 1948. do 1991. , dakle pune 43 godine, a sada ti trpi moju iduće 43 godine, dakle do 2031., a onda ćemo se dogovoriti ... prikaži još!i za iduće razdoblje od skoro pola stoljeća - važi?
nije tvoja nego europska unija tako da začepi islušaj brisel
najvažnije mi je da nije tvoja i da je predsjednica iz svoga ureda izbacila bronzanog moloha
o vazno da je kolinda rekla da je za dom spremni zločinački povik
uz uvjet da se ne odnosi na hos-ove postrojbe
tuđman je hos zabranio sjecas se 1993 to je paravojska
to je mogao 1993. kada je postalo jasno da ćemo ionako pobijediti srpsku komunističko-četničku bandu!
pa da uđman j bio dobar s miloševićem