Life
419 prikaza

Poruka iz Nizozemske: Podržite marš za životinje

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SSerpxe 02:15 10.Prosinac 2017.

    Bravo, napokon se neko brine za beskucnike. Cek, pa ne pisu o beskucnicima, nego o zivotinjama. Vec sam se ponadao da ce te pisati o pravim problemima. Kakva jeqena prava zivotinja, gdje su moja prava? Gdje su prava ljudi? Film ... prikaži još! u kojem umiru ili se ubijaju ljudi je normalan, no cim crkne pas ili druga zivotina svi placu. PA KOJI JE TO QRAC!?!?! Lazne udruge koje iskoristavaju jadne naivne ljude su veliki problem i treba ih zabraniti! Nisu spasili niti jednu ugrozenu vrstu, ili barem brinuli!!!!

    • SSerpxe 02:24 10.Prosinac 2017.

      Nije isto "spasiti" cincilu u uzgoju i u prirodi. Covjek uzgaja cincilu, daje joj hranu vodu i apsolutno sve potrebno za zivot, cak ju i ljeci(u protivnom ugine:\ i stvara trosak)! Dao joj je priliku za zivot, dao joj je ... prikaži još! sigurnost koju nebi imala u divljini, i za uzvrat trazi krzno i meso. Pola cincila u divljini ne prezivi niti pola vremena koliko je u uzgoju! Tako da su "dobrim djelima" tek uskratili zivot novim cincilama, i time napravili ogromu stetu!

    • SSerpxe 02:32 10.Prosinac 2017.

      Da ubijaju divlje cincile i tako dovode do istrebljenja onda bi zabrana takvog lova bila opravdana, korisna i dobra. Ovako ste nanjeli stetu zivotinjama i ljudima. Ne bavim se uzgojem cincila, one su samo primjer. Ne zelim nikom zlo, prije ... prikaži još! nego admin obrise komentar neka razmisli malo. A i ostali!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.