Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Negdje sam čitao da je Titanic "normalno" tonuo horinzontalno ali da je za potrebe samog filma o Titanicu okrenut vertikalno da bi izgledalo dramatičnije.
..
Kaj god Damire. Udarac u brijeg je bio u prednjem djelu broda i tu je prodirala voda pa se krma polako dizala iz vode jer se prvo punio pramčani dio. To ti je valjda logično.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Negdje sam čitao da je Titanic "normalno" tonuo horinzontalno ali da je za potrebe samog filma o Titanicu okrenut vertikalno da bi izgledalo dramatičnije. ..
Kaj god Damire. Udarac u brijeg je bio u prednjem djelu broda i tu je prodirala voda pa se krma polako dizala iz vode jer se prvo punio pramčani dio. To ti je valjda logično.
Šta ja sada trebam da napišem nešto pametno