Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Meni Lastric na operaciji vena dao premalo lokalne anestezije ili je cak i zaboravio.Kad su zarezali tkivo ja sam to osjetila i od stravicne boli jedva uspila izgovorit sestri da cu se onesvjestit od boli,a on se izderao na mene ... prikaži još! da nisam osjetila rezanje nego rastezanje tkiva da dođu do vene.Lik je zivcenjak i sadist.Dali su mi nesto malo anestezije jer sam ubrzo osjetila nastavak operacije i sivanje,a taj frik ima ozbiljnih psiho problema.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Meni Lastric na operaciji vena dao premalo lokalne anestezije ili je cak i zaboravio.Kad su zarezali tkivo ja sam to osjetila i od stravicne boli jedva uspila izgovorit sestri da cu se onesvjestit od boli,a on se izderao na mene ... prikaži još! da nisam osjetila rezanje nego rastezanje tkiva da dođu do vene.Lik je zivcenjak i sadist.Dali su mi nesto malo anestezije jer sam ubrzo osjetila nastavak operacije i sivanje,a taj frik ima ozbiljnih psiho problema.