Top News
21824 prikaza

Prorekao Trumpa i Brexit, a za 2018. najavio užase

Komentari 3 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Roumpell 17:21 04.Siječanj 2018.

    Pa pojava i pobjeda Trumpa kao i Brexit, moguće je predvidjeti ˇsamoˇ ako si povezan sa repatima. Slično bi ˇpredvidioˇ i Mesića za predsjednika. Sva ostala ˇpredviđanjaˇnisu ništa drugo nego planovi i želja repatih. Ovog tipa mogu gledati samo kroz ... prikaži još! prizmu da je kanal repatih, koji uvijek svoje planove plasiraju javnosti, izrugivajući se time nemoći da ih se spriječi. Ovo je njihova ˇigraˇ puštanja golorukog zatvorenika a oni naoružani svim i svačim kreću u njegov lov. Puno više nego bolesno!!!

  • nije-bitno55 20:50 04.Siječanj 2018.

    U terorističkom napadu s kemijskim oružjem za to sam ja vec cuo ima vise od 2 godine. Kim Jong-un,ce pobjeci ne u Kinu nego u Rusiju samo SJ i J koreja nece se spojiti jer su onda ekonomski jace nego ... prikaži još!o Japan a to ni sam Japan nece dozvoliti pad vrijednosti eura isto jao pad dollara to se predvida u drugoj polovici godine toje vec vise puta najavljeno a kriza iz 2008 sa buducom krizon nije nista ,Ka zato kazem uzmi si kucu na selu sa njivom i zasadi si dosta hrane itotako goji stoku trebacet

  • nije-bitno55 20:57 04.Siječanj 2018.

    Prijevara s bitcoinom će biti otkrivena, kao i činjenica da se njime financirao terorizam i raz to nije nista novo samo glupi ljudi to nevide a poplave,zemljotresi i ostale stvari to masoni vec prave oni imaju svoje aparate da zlo ... prikaži još!o naprave to je dosta dobro poznato pogledaj samo sta je H.A.A.R.P ,GMO i ostale stvari koje nisu normalne a nemaju veze sa prpmjeno vremena ako uopste postaje promjena vremena bez mesanja masona Američki vojni brod će potonuti onda ce Ruse optuziti

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.