Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam tužan jer si ne mogu nači posao moje struke već radim na obiteljskom OPG di moram raditi puno više i u međuvremenu propadaju moje sposobnosti koje sam naučio u školi. A približni poslovi opet nisu dobri jer zaradim ... prikaži još! puno manje a treba raditi puno više doslovno izgrabljuju.
Tužan sam jer vlada ne radi ništa da svi dobe posao, da plače budu svima poštene a ne samo njima. Uglavnom najveće teme koje vlada rješava su kako se bude tko je ba o ili instanbulska konvecija itd
S obzirom da je jedini cilj onih koji dođu na vlast da dobro osiguraju sebe i sve svoje, priča o poštenim plaćama se vjerojatno neće ostvariti, što i dovodi do ovolikog iseljavanja ljudi i pada nataliteta i svega ostaloga po tom scenariju.
Ovom progresijom napuštanja Hrvatske i porastom razbolijevanja i umiranja onih koji u njoj ostaju će vjerojatno preostali narod izumrijeti, pa će ovo pitanje postati bespredmetno.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam tužan jer si ne mogu nači posao moje struke već radim na obiteljskom OPG di moram raditi puno više i u međuvremenu propadaju moje sposobnosti koje sam naučio u školi. A približni poslovi opet nisu dobri jer zaradim ... prikaži još! puno manje a treba raditi puno više doslovno izgrabljuju. Tužan sam jer vlada ne radi ništa da svi dobe posao, da plače budu svima poštene a ne samo njima. Uglavnom najveće teme koje vlada rješava su kako se bude tko je ba o ili instanbulska konvecija itd
S obzirom da je jedini cilj onih koji dođu na vlast da dobro osiguraju sebe i sve svoje, priča o poštenim plaćama se vjerojatno neće ostvariti, što i dovodi do ovolikog iseljavanja ljudi i pada nataliteta i svega ostaloga po tom scenariju.
Ovom progresijom napuštanja Hrvatske i porastom razbolijevanja i umiranja onih koji u njoj ostaju će vjerojatno preostali narod izumrijeti, pa će ovo pitanje postati bespredmetno.
Hrvati nisu nesretni. Oni su "slijepi", izkopmleksirani, jalni...i još štošta. Naravno, čast izimkama.