Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nažalost drugog rješenja za te životinje nema. Nisu to psi lutalice kakve možemo susresti kod nas. To su psi koji su 3-4 generacije na ulici i više nalikuju na divlje pse nego na ono što mi smatramo pod pojmom pas. ... prikaži još! Ako netko misli da pretjerujem, neka posjeti koji veći grad u Rusiji ili Ukrajini (ne centar, periferiju). I ja bi teško povjerovao da nisam doživio.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nažalost drugog rješenja za te životinje nema. Nisu to psi lutalice kakve možemo susresti kod nas. To su psi koji su 3-4 generacije na ulici i više nalikuju na divlje pse nego na ono što mi smatramo pod pojmom pas. ... prikaži još! Ako netko misli da pretjerujem, neka posjeti koji veći grad u Rusiji ili Ukrajini (ne centar, periferiju). I ja bi teško povjerovao da nisam doživio.
Ako se takve životinje pohvata i sterilizira, za 10-ak godina više neće imati taj problem.