Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Zato bi ovaj Netflixov dokumentarac svakako trebali vidjeti svi u Hrvatskoj".
pitanje autoru vog članka g.Pauli Bobanović : šta bi mi u Hrvatskoj trebali vidjeti i po vašemu kakve su to zločine radili Hrvati ?
Mislim da bi svakako trebalo pogledati "dokumentarac". Nakon toga valjda bi svi shvatili, ako treba osuditi bivše Ustaše, jednako tako treba osuditi i sve bivše partizančine. Ustaše su zločine poćinili za vrijeme rata, partizani su to radili i nakon rata, ... prikaži još!a, još 50-ak godina. Ne želim da me se krivo shvati, nikoga ne podržavam, ali činjenice govore da su partizani bili veći zločinci od Ustaša. I jedni i drugi su ubijali, i osuđivali nedužne ljude, no partizani u puno većem broju, i nakon rata.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Zato bi ovaj Netflixov dokumentarac svakako trebali vidjeti svi u Hrvatskoj". pitanje autoru vog članka g.Pauli Bobanović : šta bi mi u Hrvatskoj trebali vidjeti i po vašemu kakve su to zločine radili Hrvati ?
Njemačka je napravila jedan od najgorih zločina i povijesti čovječanstva, a osuđeno je tek dvadesetak nacista !
Njemačka je napravila jedan od najgorih zločina i povijesti čovječanstva, a osuđeno je sveukupno tek dvadesetak nacista.
Mislim da bi svakako trebalo pogledati "dokumentarac". Nakon toga valjda bi svi shvatili, ako treba osuditi bivše Ustaše, jednako tako treba osuditi i sve bivše partizančine. Ustaše su zločine poćinili za vrijeme rata, partizani su to radili i nakon rata, ... prikaži još!a, još 50-ak godina. Ne želim da me se krivo shvati, nikoga ne podržavam, ali činjenice govore da su partizani bili veći zločinci od Ustaša. I jedni i drugi su ubijali, i osuđivali nedužne ljude, no partizani u puno većem broju, i nakon rata.
A sto je monstrum? Praktican covjek, znao je da im pare vise nece trebati...Sta ce sa tim iz dzepova, nece nositi u grob