Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
*** ustašoidna neHrvatska antiSlavenska želi uništiti ostavštinu Maršala Tita i socijalizma. *** Niti ste vi Hrvati niti će te ikada to biti ***
Nije mi samo jasno kako mogu za tu poluruševinu tražiti i 12 mln kuna? Zar ne bi bilo jednostavnije nekom pametnom to dati zabadava pod uvjetom da u nekom razumnom roku od toga napravi hotel ili lječilišni centar. Pozicija idealna ... prikaži još!a za starkelje iz Austrije, Njemačke, Italije, Slovenije da si jednom-dvaput godišnje provedu tjedan-dva uz stručnu skrb, razne terapije i domaću hranu....
I zaposlenih i prihoda lokalne zajednice i države....
Bestpartizan, nije točno, bio je za neradnike. Oni koji su htjeli raditi više, recimo istiniti primjer, rudar, poljoprivrednik na selu pitka voda pola sata za nositi i WC, na dvorištu, nije dobio stan, s centralnim, nego je sam zidao kuću.Kad ... prikaži još! je išao u mirovinu ovome u gradu koji je poslije radnog vremena digao noge u zrak dao je punu mirovinu, a tom rudaru je smanjio za prihod od poljoprivrede koju je radio dok je ovaj u gradu noge u zraku, eto to je istina i zato je to moralo propasti.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
nitko nije do koljena titu ,bio je za radnike
Danas ližu oltare, dok to pomaže, a poslije" kako bude vjetar puhao", možda opet izvade Kumrovačku diplomu.
*** ustašoidna neHrvatska antiSlavenska želi uništiti ostavštinu Maršala Tita i socijalizma. *** Niti ste vi Hrvati niti će te ikada to biti ***
Nije mi samo jasno kako mogu za tu poluruševinu tražiti i 12 mln kuna? Zar ne bi bilo jednostavnije nekom pametnom to dati zabadava pod uvjetom da u nekom razumnom roku od toga napravi hotel ili lječilišni centar. Pozicija idealna ... prikaži još!a za starkelje iz Austrije, Njemačke, Italije, Slovenije da si jednom-dvaput godišnje provedu tjedan-dva uz stručnu skrb, razne terapije i domaću hranu.... I zaposlenih i prihoda lokalne zajednice i države....
Bestpartizan, nije točno, bio je za neradnike. Oni koji su htjeli raditi više, recimo istiniti primjer, rudar, poljoprivrednik na selu pitka voda pola sata za nositi i WC, na dvorištu, nije dobio stan, s centralnim, nego je sam zidao kuću.Kad ... prikaži još! je išao u mirovinu ovome u gradu koji je poslije radnog vremena digao noge u zrak dao je punu mirovinu, a tom rudaru je smanjio za prihod od poljoprivrede koju je radio dok je ovaj u gradu noge u zraku, eto to je istina i zato je to moralo propasti.