Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
I tako, nastavit će đogirati Marjanom do sljedeći put..
Ministar će poslati interventni tim u Split na sud da se vidi tko je zakazao i opet ista priča kao i neki dan. Strašno!
Mostar , Split , tupson , zds ustaški mentalitet , mentalni sklop koljača šta može poći po zlu ??? Klanje nedužne osobe u toj vukojebini se ne može okarakterizirati kao svirepo i teško ubojstvo ,,,, daleko sam od vukojebine sa ... prikaži još!a strujom ali ipak me sram !!!!
Ovo smeće se vraća u stan u Splitu,tko je sljedeća žrtva ???
Jadni susjedi i građani Splita. Doživotna ili smrtna kazna jedino rješenje za ovakve izrode!!!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
I tako, nastavit će đogirati Marjanom do sljedeći put.. Ministar će poslati interventni tim u Split na sud da se vidi tko je zakazao i opet ista priča kao i neki dan. Strašno!
Mostar , Split , tupson , zds ustaški mentalitet , mentalni sklop koljača šta može poći po zlu ??? Klanje nedužne osobe u toj vukojebini se ne može okarakterizirati kao svirepo i teško ubojstvo ,,,, daleko sam od vukojebine sa ... prikaži još!a strujom ali ipak me sram !!!!
Ovo smeće se vraća u stan u Splitu,tko je sljedeća žrtva ??? Jadni susjedi i građani Splita. Doživotna ili smrtna kazna jedino rješenje za ovakve izrode!!!