Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
iz ovog članka mi baš nije najjasnije tko je optužen za silovanje ? škaro ili kolinda , s obzirom na to da ste uz tekst o silovanju priložili više kolindinih nego škarinih fotografija ... znam da su uskoro izbori , ... prikaži još! , ali nije lijepo raditi promidžbenu kampanju na tuđoj nesreći ...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
hdzovi igrači
Stari prdonja Ćiro bude nešto komentirao. On je i zaboravio da postoji sex.
iz ovog članka mi baš nije najjasnije tko je optužen za silovanje ? škaro ili kolinda , s obzirom na to da ste uz tekst o silovanju priložili više kolindinih nego škarinih fotografija ... znam da su uskoro izbori , ... prikaži još! , ali nije lijepo raditi promidžbenu kampanju na tuđoj nesreći ...
Mogao bi si ono što drži u ruci- nabiti u šupak