Top News
2222 prikaza

Del Vechio - diplomat koji je nasjeo na Dodikov poziv

Komentari 12 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matko212 18:50 11.Siječanj 2019.

    Ovo je alternativa, ovome "paši" sa Bospora je Alija ostavio u amanet državu. https://www.express.hr/top-news/erdogan-u-sarajevu-dodik-porucio-samo-vi-orgijajte-15819

  • vjaceslav 21:34 12.Siječanj 2019.

    jedina sramota je što nitko iz europske unije nije stao u obranu beha hrvata od bošnjačke majorizacije. i zato hvala dodiku, srbinu koji jedini može pomoći beha hrvatima - čović je u pravu!

  • Bosanac 19:26 11.Siječanj 2019.

    matko212; kada smo se zatekli u Posavini prijelomne 92/93 alternativni "paša" Tuđman je ostavio u amanet 200.000 KATOLIKA Posvine u amanet Miloševiću i kao dokaz tome imali ste priliku vidjeti u Banjoj Luci uz svesrdno aminovanje Zagreba. HDZ "gromade" su ... prikaži još! se ovim činom pos*ale na sve Hrvatske žrtve pale na oltar domovine i sada možete palamuditi dovijeka, jer je sljedeća faza kameleonstva HDZ politike pretvaranje Hrvatske u novu NDH državu.

    • matko212 08:18 12.Siječanj 2019.

      opet ti nakupusio svega. Kakva Posavina, kakva prelomna 92/93? Kome ti prodaješ svoje balijske priče? Pitaj one svoje iz Muslimanskih postrojbi ("Meša Selimović i 3.semberska brigada) u sastavu vojske Republike Srpske šta su radili i za koga su se borili ... prikaži još! u Posavini 92/93e. Šamac i Brčko koji su bili većinski muslimanski gradovi su odmah pali i prije početka borbi, Hrvati su se borili još pola godine iako ih je Silajdžić tužio UN zbog agresije na BiH. Na kraju su se u Orašju i obranili.

    • matko212 08:23 12.Siječanj 2019.

      A suosnivač RS je i tvoj Alija pa ako se boriš i poštuješ Alijin amanet onda prihvati i to. I dobro vam je gedžo rekao "Samo vi orgijajte u Sarajevu".

    • Bosanac 09:14 12.Siječanj 2019.

      Način kako je Tuđman prodao Vukovar i naredbe pokojnom generalu Stipetiću o napuštanju obrane Osječko-Posavskog ratišta su dio dogovora Tuđman-Milošević o podjeli BiH. Doživljaji u Banjoj Luci su samo nastavak realizacije toga projekta uz svesrdnu pomoć zvaničnog Zagreba. Konačno ste ... prikaži još! otvoreno pokazali ne samo domaćoj publici već i Europskoj javnosti svoje časne namjere prema Bosni i Hercegovini.

    • matko212 09:40 12.Siječanj 2019.

      Jesi ti bio sa Tuđmanom kad je prodavao Vukovar pa znaš kako ga je prodao? Je li danas taj "prodani" Vukovar dio Hrvatske ili Srbije? Imaš ti svojih od Alije"prodanih" teritorija po BiH koliko hoćeš pa se njima bavi. A ... prikaži još! A kakva vam je BiH po želji ste pokazali primanjem Erdogana proljetos kad ga nitko u tom momentu u Evropi nije htio primiti zbog progona 60000 ljudi iz opozicije, jedino kod Bakira je dočekan kao kod kuće, licemjeri ste i bezobraznici na kvadrat

    • matko212 09:59 12.Siječanj 2019.

      Ko o čemu kurva o poštenju. Dijelili ste BiH kao i svi ostali pa i međunarodna zajednica. Od sporazuma Karadžić-Filipović 1991e bez učešća Hrvata pa 1992e Karingtonovog plana podjele gdje je i Alija stavio potpis pa do sporazuma Alija-Karadžić 1993e ... prikaži još!e kad ste dijeli hrvatsko more. Pa ste se na kraju 1994e ujedinili u Federaciju sa HercegBosnom i Hvom a u Daytonu 1995e i sa RS u zajedničku državu.

    • Bosanac 20:38 12.Siječanj 2019.

      Istina je matko212 jako bolna ali isto je i veoma efikasan lijek za mnoge "kameleone" sa ovih prostora. Vidjet ćeš vrlo brzo rezultate beskičmene politike braće blizanaca iz HDZ i njenih protagonista na poligonu gdje se promoviraju Europske vrijednosti. "Ko ... prikaži još!o drugom jamu kopa sam u nju padne".

    • vjaceslav 21:46 12.Siječanj 2019.

      dok su se hrvati u beha borili protiv srba muslimani su govorili da to nije njihov rat i pripremali su se da, nemoćni ostvariti ikakav vojni uspjeh proti srba, svoje teritorijalne pretenzije ostvare na račun "saveznika" - hrvata! "ljiljani" cijeli ... prikaži još! rat nisu osvojili ni milimetra teritorija koji su držali srbi i sve što su osvojili oteli su hrvatima, a sada u miru hrvatima biraju predstavnike vlasti i stalno optužuju republiku hrvatsku, koja je u ratu zbrinula bosanske ranjenike i izbjeglice.

    • matko212 11:30 13.Siječanj 2019.

      Bosanac Istina nije ekskluzivno pravo Sarajeva na tumačenje povijesti. To što vi hoćete je Jednoumlje, već 30 godina na državnoj razini birate SDA, nacionalnu i vjersku opciju,i niste se ni milimetra makli od toga, u takvoj sredini se odgajate i ... prikaži još! formirate svoje političke stavove. Hoćeš promjene? Mjenjaj se! Kao prvo izaberite sebi neku normalnu građansku opciju (na državnoj razini) pa onda možete to i od drugih tražiti. Ovako,sve tvoje palamuđenje je u stilu "šta je babi milo to joj se i snilo"

  • BESTpartizan 17:23 11.Siječanj 2019.

    hdzovci šta ne komentirate čovićev odlazak u republiku smrsku haha

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.