Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da li ste ikada bili žrtva prevare? Izgubili ste novčanik ili novac zbog lažnih hakera na mreži? Preklinjem vas da kontaktirate ovog pouzdanog hakera i stručnjaka za oporavak PRAVI HAKER. Bio sam žrtva lažnih ljudi koji su se predstavljali kao ... prikaži još! binarne opcije i bitcoin investitora, izgubio sam sumu od 10.000 dolara i 2BTC iz svog bitcoin novčanika zbog ovih lažnjaka. Prošlo je neko vrijeme prije nego što sam shvatio da su to prijevare i da je ovo stvarno boljelo. Onda je moj prijatelj čuo za to i
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da li ste ikada bili žrtva prevare? Izgubili ste novčanik ili novac zbog lažnih hakera na mreži? Preklinjem vas da kontaktirate ovog pouzdanog hakera i stručnjaka za oporavak PRAVI HAKER. Bio sam žrtva lažnih ljudi koji su se predstavljali kao ... prikaži još! binarne opcije i bitcoin investitora, izgubio sam sumu od 10.000 dolara i 2BTC iz svog bitcoin novčanika zbog ovih lažnjaka. Prošlo je neko vrijeme prije nego što sam shvatio da su to prijevare i da je ovo stvarno boljelo. Onda je moj prijatelj čuo za to i