Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme. Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu, pa sam odlučio da ga pogledam. Pa, započeo sam ga i promijenio svoj život.
➨➨➨➨ www.WebJob33.Com
Pouka: 1991-1995 kompletan arsenal ratne tehnike SFRJ u rukama Slobodana Miloševića i srpske JNA sa parolom od ??? do Tokija.
Epilog: Srbija na putu Dušanovog carstva.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme. Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu, pa sam odlučio da ga pogledam. Pa, započeo sam ga i promijenio svoj život. ➨➨➨➨ www.WebJob33.Com
nadam se da srbija ne će pokleknti pred američkim ucjenama
Pouka: 1991-1995 kompletan arsenal ratne tehnike SFRJ u rukama Slobodana Miloševića i srpske JNA sa parolom od ??? do Tokija. Epilog: Srbija na putu Dušanovog carstva.