Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ne nego dgovor tuđmana i miloševića clinton je diošao 1993 na vlast da nije njega rat bi još trajao, hrvatska se uvukla u rat ubosni,, vukovar se nogao braniti tuđman je mogao izaci 1990 iz juge po ustavu 74 ,,tuđman ... prikaži još!an nije htio traziti vojnu pomoć da pomognu hrvatskoj
meni je najviše žao što nisam mogao bacati cvijeće na NATO avione 1999 godine, baš onako kako su srbi bacali na one tenkove koji su razorili vukovar te 91, kad se već slobo dogovorio sa clintonom da rokne srbiju
ma naravno. isto tako prodana je petrinja, obrovac, benkovac, korenica, glina, i ostali gradovi i sela gdje su teroristi proglasili svoju sao krajina. tko nas bre zavadi
Srbi zive u 1942 i misle da su partizani i antifasisti. Srbija je gospodarstveno i moralno izgubljena, jedino sto ih odrzava na zivotu je mrznja prema RH.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
a srbija je cijelo stoljeće pripremala izlazak na granice velike srbije u hrvatskoj i bila na manje od koraka ostvarenju te ideje.
sjecas se kad je tuđman potpisao aboliciju čeda 1996, milošević je bio nacionalista ne yugoslaven hihi
borac, smiješ se bez razloga. gdje u mome postu vidiš spominjanje jugoslavije? ili miloševića ili tuđmana?
pa kazem ti lijepo da su svi oni isti
koji oni?
franjo islobo
ma jasno, tko nas bre zavadi. na stranu što su srbi kotrljali balvane po prometnicama i kreštali ovo je srbija
Ma da.....nitko ne zna zašto je NATO bombardirao Srbiju.....oni nikad nikog nisu napali...
zbog kosova
Nama iz bombardiranih Hrvatskih gradova 91, je baš čudno što su ameri vratili srbima….ne možemo se načuditi..
da su ih napali 1991 rat bi završio ali sve je to bilo planirano idogovoreno,. tuđmani milošević nisu došli slučajno na vlast
meni je najbolji dogovor, nakon što je srbija desetak godina divljala po balkanu bio između slobe i clintona da sad NATO malo izroka srbiju
ne nego dgovor tuđmana i miloševića clinton je diošao 1993 na vlast da nije njega rat bi još trajao, hrvatska se uvukla u rat ubosni,, vukovar se nogao braniti tuđman je mogao izaci 1990 iz juge po ustavu 74 ,,tuđman ... prikaži još!an nije htio traziti vojnu pomoć da pomognu hrvatskoj
ne trkeljaj, da nije bilo clintona još i danas bi divljali po balkanu
ne trkeljaj sam rat je dogovoren tko je kome proglasio ratno stanje
tako je, sve je dogovoreno pa su onda na kraju balade clinton i slobo isto dogovorili da nato izroka srbiju pošto nije proglašeno ratno stanje
to je bilo 1999 ja govorim od 1991 do 1995 da je bio clinton 1991 umjesto busha ne bi se franjo i slobo igrali ramba na balkanu
meni je najviše žao što nisam mogao bacati cvijeće na NATO avione 1999 godine, baš onako kako su srbi bacali na one tenkove koji su razorili vukovar te 91, kad se već slobo dogovorio sa clintonom da rokne srbiju
znam da znaš dasu vukovar prodali
ma naravno. isto tako prodana je petrinja, obrovac, benkovac, korenica, glina, i ostali gradovi i sela gdje su teroristi proglasili svoju sao krajina. tko nas bre zavadi
Srbi zive u 1942 i misle da su partizani i antifasisti. Srbija je gospodarstveno i moralno izgubljena, jedino sto ih odrzava na zivotu je mrznja prema RH.
andre srba u partizanima je bilo 10 posto hrvata 80 posto, o čemu kakiš, tuđman je bio partizan,