Top News
1424 prikaza

"Lukasova rehabilitacija je širenje ustaških ideja"

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vjaceslav 14:58 27.Rujan 2017.

    jaka optužnica! ustvari verbalni delikt geologa i povjesničara zbog kojega mu je sudio vojni sud, koji je uvažio onu maršalovu smjernicu: "što se držite zakona kao pijan plota?" drugi dio optužnice, a koji se odnosi na podrijetlo hrvata, ni danas ... prikaži još!s nema općeprihvaćeno znanstveno objašnjenje, pa je vjerojatnost da je gospodin lukas, povjesničar i predsjednik matice hrvatske u pravu isto toliko koliko i tvrtko jakovina koji tvrdi da hrvati kao narod ne postoje.

  • vjaceslav 15:15 27.Rujan 2017.

    ne prije 6 dana, nego prije 6. dana stvaranja. nisi razmišljao o tome, pa i ne znaš, ali sjećaš li iz priča da je bog 1. dana stvorio svjetlost? a znaš li kada je stvorio sunce i mjesec? četvrtog dana, ... prikaži još! croluce. i sada bi ti iz toga izvukao zaključak da biblija nema veze s vezom, ali bi debelo pogriješio. foton, elementarna čestica svjetlosti gama zračenja, stvoren je u prvim sekundama big banga, a sunce i mjesec tek nakon 9 (devet) milijardi godina i sada su stari 4 (četiri) milijarde i 800 (osa

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.