Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dajte,stručnjaci,prestanite baljezgati gluposti,jer da se vas pita,onda ništa ne smijemo niti jesti niti piti jer je po vašem mišljenju sve nezdravo i štetno
Nedavno sam kupio 2 kom., tanka a oko 50cm duga peciva, tamna, sa sjemenkama, naizgled "zdrava". Pojeo sam 1 i 1/2 i te noći skoro umro, a svi bi rekli - star pa nije ni čudno. Stalno sam iz želuca ... prikaži još! osjećao kemiju. U sve što se peče u trgovinama od sirovog odmrznutog tijesta stavljaju se opasni aditivi. Država to dozvoljava pa sami morate biti oprezni.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dajte,stručnjaci,prestanite baljezgati gluposti,jer da se vas pita,onda ništa ne smijemo niti jesti niti piti jer je po vašem mišljenju sve nezdravo i štetno
Nedavno sam kupio 2 kom., tanka a oko 50cm duga peciva, tamna, sa sjemenkama, naizgled "zdrava". Pojeo sam 1 i 1/2 i te noći skoro umro, a svi bi rekli - star pa nije ni čudno. Stalno sam iz želuca ... prikaži još! osjećao kemiju. U sve što se peče u trgovinama od sirovog odmrznutog tijesta stavljaju se opasni aditivi. Država to dozvoljava pa sami morate biti oprezni.