Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A tko kaže dasmo se izvuki,zahvaljujući članstvu u EU da je broj nezaposlenih pao samo zato što ljudi mogu putovati i naći posao vani,a dasmo se mi izvukli nema od toga ništa jer ako se desi da bilo koja zemlja ... prikaži još! malo "snizne"mi čemo biti u večikom problemima,Hrvatska nema plan kao što je to naprimjer imala Poljska kad je ulazila u članstvo eu i vrlodobro su znali pto žele i na koji način to ostvariti,kod nas to mije bio slučaj jer naši političari nisu niočemu drugom razmišljali nego o svojim.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
nema nam pomoći tududu
Ma koja slijedeca kriza? Pa mi se jos nismo izvukli ni iz ove zadnje koja je pocela prije 28 godina...
Ajme, mislila sam da ne može gore biti, vidim da sam pogriješila i to jako. Laži, laži, laži me. jer oni to rade najbolje.
A tko kaže dasmo se izvuki,zahvaljujući članstvu u EU da je broj nezaposlenih pao samo zato što ljudi mogu putovati i naći posao vani,a dasmo se mi izvukli nema od toga ništa jer ako se desi da bilo koja zemlja ... prikaži još! malo "snizne"mi čemo biti u večikom problemima,Hrvatska nema plan kao što je to naprimjer imala Poljska kad je ulazila u članstvo eu i vrlodobro su znali pto žele i na koji način to ostvariti,kod nas to mije bio slučaj jer naši političari nisu niočemu drugom razmišljali nego o svojim.