Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vidjelo se još davno, davno, na prvim ročištima suđenja Sanaderu, da Turudić strogoćom prema jadnom Ivi pokušava ostaviti dojam za kamere. Drago mi je da se sad objelodanilo čemu ta predstava i samo se nadam da će ga i glasači ... prikaži još! doživjeti kao običnog pozera.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vidjelo se još davno, davno, na prvim ročištima suđenja Sanaderu, da Turudić strogoćom prema jadnom Ivi pokušava ostaviti dojam za kamere. Drago mi je da se sad objelodanilo čemu ta predstava i samo se nadam da će ga i glasači ... prikaži još! doživjeti kao običnog pozera.
Ako je Mesić vicevima mogao do mijesta predsjednika države zašto Turudić nebi samo do ministarskog
Žao mi je ću ovo kazati,Turudić je za mene veliko razočarenje.
Sudac Turudić postao je kontravezan i nije mi da trošim riječi.On je moj razočarenje.