Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
druže i ja to mislim jer je staljin beriju htio likvidirat kad tad u strahu zbog sebe je njega ubio, staljinova mrt je sumnjiva, smrt pobijedila svog naručitelja,postojao je plan staljina da napadne jugoslaviju 1948 uroku od 24 sata..
Staljin je htio spasiti Jugoslaviju od Titovog revizionizma. Znao je da će put kojim je Tito krenuo i suradnja sa kapitalistima završiti pogubno za Jugoslaviju. Nažalost imao je pravo. Tito je htio sjediti na dvije stolice malo surađivati sa kapitalistima ... prikaži još! i primati jeftine kredite pa malo sa socijalističkim blokom. Ne može to tako u nedogled.
salusaj ti infombirovce da j e staljin dobio govorio bi tovarsic zdravstvjuete ali staljin je bio kukavica stas nije napao jugu ako je bio jak, tito je bio kralj,,, kojas uradnjas kapitalistima tito s nikim nije bio dobar osim azije ... prikaži još!e iafrike ameriku i sssr drzao u saci
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najvjerovatnija je opcija da ga je otrovao Berija jer je želio manipuliranjem postati novi generalni sekretar SSSR-a.
druže i ja to mislim jer je staljin beriju htio likvidirat kad tad u strahu zbog sebe je njega ubio, staljinova mrt je sumnjiva, smrt pobijedila svog naručitelja,postojao je plan staljina da napadne jugoslaviju 1948 uroku od 24 sata..
Staljin je htio spasiti Jugoslaviju od Titovog revizionizma. Znao je da će put kojim je Tito krenuo i suradnja sa kapitalistima završiti pogubno za Jugoslaviju. Nažalost imao je pravo. Tito je htio sjediti na dvije stolice malo surađivati sa kapitalistima ... prikaži još! i primati jeftine kredite pa malo sa socijalističkim blokom. Ne može to tako u nedogled.
salusaj ti infombirovce da j e staljin dobio govorio bi tovarsic zdravstvjuete ali staljin je bio kukavica stas nije napao jugu ako je bio jak, tito je bio kralj,,, kojas uradnjas kapitalistima tito s nikim nije bio dobar osim azije ... prikaži još!e iafrike ameriku i sssr drzao u saci
oni su se bojali njega jer bi on njih i tako i tako sredio,,staljinu je tito rekao NE,