Politika i društvo
10746 prikaza

Susjedska igra rata i mira: Zašto je Beograd otvorio vrata kineskim avionima?

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Florijan 07:06 14.Rujan 2026.

Predsjednik koji nije želio da Hrvatska bude samostalna, koji državu u kojoj je predsjednik, naziva slučajna. zabranio je nabavu najboljeg antiraketnog štita kao i suradnju u proizvodnji i transferu vojne tehnologije. Vučić je upravo s toj državom dogovorio proizvodnju i ... prikaži još!i ntransfer vojne tehnologije, Normalnim ljudima dosta tko jebe naše kokoše.

• Gizmo 07:17 14.Rujan 2026.

Vučić sam odlučuje i dodvorava se svima , on može i s Izraelom i Kinom i Rusijom i Francuskom ,a možda će i sa S. Korejom jer smo mi kupili od J. Koreje ,tako da me nije briga što on ... prikaži još! radi ,vjerujem da neće još dugo ,mene više muči ovaj slučajni kod nas ,koji radi svojim postupcima protiv države u kojoj je predsjednik

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.