Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da moraš rintati od jutra do sutra i biti zlostavljan,to je istina! A one priče o novcu! Ma ajte molim vas! Pomorac sam bio 40 godina! Znam jako dobro kako to ide! Sve mi ovo zvuči kao plačeni članak za naivne ovce!
samo retardirani bogatasi koji se zele hvaliti okolo kupuju jahte jer to je bacanje novca posto ih ne koriste nego par dana godisnje. Svaki pametan unajmi jahtu i kad se izgusta napusti ju nema vise troska oko nje.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bas mi ih je ža, za tu lovu liza bi krmu
Da moraš rintati od jutra do sutra i biti zlostavljan,to je istina! A one priče o novcu! Ma ajte molim vas! Pomorac sam bio 40 godina! Znam jako dobro kako to ide! Sve mi ovo zvuči kao plačeni članak za naivne ovce!
Kako ne zna što će s novcima????? Oni što kradu imaju više, pa im još nije dosta! Pa novci će joj i te kako trebati kad siđe s jahte!
samo retardirani bogatasi koji se zele hvaliti okolo kupuju jahte jer to je bacanje novca posto ih ne koriste nego par dana godisnje. Svaki pametan unajmi jahtu i kad se izgusta napusti ju nema vise troska oko nje.
Bilo bi još ljepše, umjesto ove istine, da napiše koje poslove još dodatno rade i može li zaposlenica imati 45 godina i više?