Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da se baš htjelo....mogao se Vukovar i odblokirati...uz puno žrtava i angažiranja Hrvatskih snaga s drugih bojišnica...što se očigledno nije htjelo..Vukovar je imao drugu namjenu u očima političara..
Bio sam na raznim bojištima po svijetu ali što sam tih godina vidio u Hrvatskoj pamtit ću cijeli život. Leti srpski Mig29 a za njim s rukama leti ustaša, sustiže ga i počne mu gristi krila.
Da i se sjecam tog MIGà, leti na brasno posto nema goriva. Pilot iz Kragujevca hoda to jest balansira po krovu da dohvati tog ustasu, i ond traaaaaaasssssssss, oba, obadva su pala !
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da se baš htjelo....mogao se Vukovar i odblokirati...uz puno žrtava i angažiranja Hrvatskih snaga s drugih bojišnica...što se očigledno nije htjelo..Vukovar je imao drugu namjenu u očima političara..
U što je ljude uvukao krivousti i njegov zločinački HDZ.
Kvasac, mijenjaj pod hitno vrstu govana u ćupu iz kojeg jedeš...
Kvasac, ne laprdaj bez veze i daj si makni sliku tog zločinca.
a te tajne dokumente vam je dao snowden ili ste ih sami ukrali?
Bio sam na raznim bojištima po svijetu ali što sam tih godina vidio u Hrvatskoj pamtit ću cijeli život. Leti srpski Mig29 a za njim s rukama leti ustaša, sustiže ga i počne mu gristi krila.
Da i se sjecam tog MIGà, leti na brasno posto nema goriva. Pilot iz Kragujevca hoda to jest balansira po krovu da dohvati tog ustasu, i ond traaaaaaasssssssss, oba, obadva su pala !