Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"BUNIKA" ti si pravi kreten , nabijem te na fotkanje i tvoj komentar. Slika je nastala taj dan na Maslenici idiote ne podijeni ... i nemoj mi pisati da su to izmišljotine jer taj dan sam Ja bio dolje ... ... prikaži još!. da Nas nije bilo dolje Ti nebi sada ovdje tipkao ... STS Šapjane
tako je, to je prava domoljubna tema za mazat oči puku, sjajan smisao za trenutak , za razliku od hibridik smutljivaca koji bi stalno nešto čačkali oko nabavki F-16 i propasti hrv. avijacije. A svi jako dobro znamo da niko ... prikaži još!iko nije kriv a posebno ne Krstičević.
"BUNIKA" ti si pravi kreten , nabijem te na fotkanje i tvoj komentar. Slika je nastala taj dan na Maslenici idiote ne podijeni ... i nemoj mi pisati da su to izmišljotine jer taj dan sam Ja bio dolje .... ... prikaži još! da Nas nije bilo dolje Ti nebi sada ovdje tipkao ... STS Šapjane
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"BUNIKA" ti si pravi kreten , nabijem te na fotkanje i tvoj komentar. Slika je nastala taj dan na Maslenici idiote ne podijeni ... i nemoj mi pisati da su to izmišljotine jer taj dan sam Ja bio dolje ... ... prikaži još!. da Nas nije bilo dolje Ti nebi sada ovdje tipkao ... STS Šapjane
od tada ni jednu bitku nismo izgubili
Ti jesi.
u gornjem hrasnu nisam, a nisam ni u sao tasovčiću, ni na popovu polju, a ni u konavoskim brdima.
Ma pusti priče.
tako je, to je prava domoljubna tema za mazat oči puku, sjajan smisao za trenutak , za razliku od hibridik smutljivaca koji bi stalno nešto čačkali oko nabavki F-16 i propasti hrv. avijacije. A svi jako dobro znamo da niko ... prikaži još!iko nije kriv a posebno ne Krstičević.
E, da je takva bila oprema ko kod ove trojice. Za ovo slikanje moralo se uzeti oprema od cijele brigade. Od svakog po nešto. čemu to sve izmišljanje.
"BUNIKA" ti si pravi kreten , nabijem te na fotkanje i tvoj komentar. Slika je nastala taj dan na Maslenici idiote ne podijeni ... i nemoj mi pisati da su to izmišljotine jer taj dan sam Ja bio dolje .... ... prikaži još! da Nas nije bilo dolje Ti nebi sada ovdje tipkao ... STS Šapjane
Mene samo čudi što su radili v Zagrebu ,zašto jim niso poslali pomoč.