360°
82298 prikaza

Matematika Thompsona, ugostitelji s Hipodroma u očaju: 'U minusu sam 150 tisuća €!'

Komentari 6 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jodax 05:01 09.Srpanj 2025.

150,000 kn nisam imao u rukama a kamoli eura vozim dostave za 1,5/2 eura po novom Zagrebu za wolt pijem vodu iz Špara 49 centi i monster na akciji 1,40eu vozim se uz bundek i gledam ljudsku pohlepu koja bi ... prikaži još!i u jednom danu zaradili 300,000eura na cugi i grickalicama stvarno trebaš biti mentol da sam sebi to napraviš a malo dalje brdo kafiča + kaufland +špar+roto i da ne nabrajam pa nisu na koncert došle ovce nego ljudi gospodo jednodnevni ugostitelji sad plačajte danak

• BESTpartizan 19:26 08.Srpanj 2025.

konceert je trebalo prekinuti

• Damba1956 15:21 08.Srpanj 2025.

ovaj konj Zlatrnikamen je gofno i od toga živi a pvaqj od 150ooo€ nek ide u taxiste u ZG mi u Osijeku plaćamo 4 € , zagrebački ŠLJAM

• MiNem 16:58 08.Srpanj 2025.

Hahahahaha neka ste, kad ste lopovi pohlepni! 5e voda na hipodromu usred ljeta, prestrasno...

• Horacio 12:58 09.Srpanj 2025.

Potpuno su sami krivi, dakle Žuja 1 limenka je bila 7 eura i imao si izbor isključivo samo Žuje. Voda 5 eura, sendviči su bili 9 eura a ne nikakvih 6 eura i to onaj obični sendvič iz Konzuma u ... prikaži još! celofanu koji inače košta 2.79 eura...dakle 9 na hipodromu...kaj vi mislite da su ljudi s Marsa pali? Ja sam išao u Konzum na glavnom platio Heineken 0.5, 1.69 eura i piknuo 6 komada za 10.14 eura i pio sam kao gospodin. Bočice vode su se djelile đabe na punktovima.Pizza u pothodniku na glavnom 2.10 šnita

• Horacio 13:08 09.Srpanj 2025.

Osnove ekonomije, ne računate na ljudski inat. Samo kaj niste niti kratkoročno niti dugoročno zaradili jer niste imali monopol, svi su imali izbor jednostavno otići u dućan i kupit sve za redovnu cijenu. Nitko normalan ti neće platit limenku Žuje ... prikaži još! 7 eura znači 52kn hahah. I sad bi ih valjda još trebali žaliti?? Da si stavio Žuju 3 eura kaj je isto previše, vjerujem da bi prodao cijeli frižider dok si rekao keks. Nabavna cijena Žuje je 1.17 eura. HALO! Još popust na količinu! I ti želiš 7! E nećeš

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.